Ar Philips DiamondClean Sonic zobu birsti esmu pazīstama jau vairāk nekā 2 gadus. Lēmumu pāriet uz elektrisko zobu birsti pieņēmu pēc zobu higiēnista apmeklējuma laikā, kad biju stāvoklī, jo daktere paskaidroja, ka grūtniecības laikā aplikums veidojas vairāk un ar parasto zobu birsti es vairs netiku galā. Sākumā biju skeptiska, jo, lai arī man patīk tehnoloģijas un lietas, kas padara mūsu dzīves vieglākas, likās, ka varu tikt galā arī ar parasto zobu birsti. Tagad gan laikam vairs nevaru iedomāties, ka varētu pāriet atpakaļ uz parasto zobu birsti. Kopš tā brīža, kad pārgāju uz elektrisko zobu birsti, higiēniste mani vienmēr apmeklējuma laikā paslavē, sakot, ka var redzēt, ka zobi tiek tīrīti cītīgi.


Tagad, izmēģinot Philips DiamondClean Smart zobu birsti, saprotu, ka ir vēl daudz ninases, kas veicina vēl efektīvāku un padziļinātāku tīrīšanu. Šai zobu birstei ir 5 režīmi un 3 intensitātes līmeņi. Pateicoties viedajiem birstes uzgaļa sensoriem un viedajai birstes galviņas atpazīšanai, zobu birsti iespējams pieslēgt mobilajai aplikācijai, kas savukārt analizējot zobu tīrīšanas procesu sniedz personalizētus padomus. Vēl šajā aplikācijā, ievadot datus par sevi, iespējams uzstādīt konkrētu mērķi, kuru gribas sasniegt attiecībā uz mutes veselību. 


Viedais pozicionēšanas sensors mobilajā aplikācijā atzīmē notīrītās un nenotīrītās mutes dobuma zonas un informē, kad visas virsmas ir pilnībā notīrītas, sniedzot padomus labākai zobu tīrīšanai. 


Mans personīgais atklājums ir TongueCare+ mēles birste, kas attīra mēles poras. Šai birstei ir 240 īpaši izstrādāti MicroBristles sari, kas iekļūst ikvienā mēles padziļinājumā un nostūrī un notīra nepatīkamu elpu izraisošās baktērijas un netīrumus. Notīrot arī mēli pēc zobu tīrīšanas, man vienmēr mutē ir tāda sajūta kā pēc mini zobu higiēnas. 


Ērti, manuprāt, ir arī tas, ka birstes uzgalī iestrādātā mikroshēma informē par izmantoto uzgali. Tāpēc, ja uzlikts, piemēram, smaganu kopšanas birstes uzgalis, tad zobu birste automātiski pratīs izvēlēties piemērotāko režīmu un intensitātes līmeni, lai saudzīgi, tomēr efektīvi rūpētos par jūsu smaganām.